Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over de Merkwaarden van eKodoKi

eKodoKi is een merk van milieuvriendelijke tassen en lifestyle-accessoires (die je in je tas kan meenemen zoals: lunchdozen, waterflessen, bestek sets, zonnebrillen, etuis, enz.), voor forenzen en reizigers om hun eco bewustzijn in stijl uit te drukken.

Onze missie is om duurzame alternatieven te bieden als alternatief voor de fast fashion en wegwerpcultuur, als antwoord op het groeiende bewustzijn van klimaatverandering en schaarste aan uitputting van onze bronnen. Onze klanten zijn zich bewust van alle problematiek, maar willen geen concessies doen aan stijl, bruikbaarheid, duurzaamheid of prijs.

Onze producten zijn gemaakt van hernieuwbare natuurlijke materialen, upcycled producten, gerecyclede materialen en gemakkelijk recyclebare materialen, in productieprocessen die geen schade toebrengen aan mens, natuur of dierlijk leven. We onderzoeken voortdurend nieuwe wegen.

We selecteren onze productiepartners op de herkomst en kwaliteit van de materialen,  productieprocessen, werkomstandigheden, team mentaliteit, vak bekwaamheid en flexibiliteit in aanpassingsvermogen; en niet onbelangrijk, op de producten die ze al maken.

Zorgvuldig stellen we de collecties tassen en accessoires samen. Ons doel is om de juiste balans te bieden tussen te weinig en te veel keuze in een portfolio van zowel stilistisch als functioneel complementaire producten.

Onze producten zijn bedoelt voor zowel mannen als vrouwen. eKodoKi dicteert noch stereotypeert.

eKodoKi staat volledig achter de slow fashion beweging als verantwoord alternatief voor de fast fashion industrie. Ontwerpers maken zich vaak schuldig aan het bijdragen aan de snelle opfrissing, een nieuwere versie van producten. eKodoKi daarentegen gelooft in duurzame ontwerpen. Maar ook waarderen we herbruikbare producten boven producten voor eenmalig gebruik.

eKodoKi verkoopt rechtstreeks aan de consument via een eigen webshop, en ook via andere digitale kanalen.

Bij alles wat we doen streven we ernaar om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Om klimaatverandering en de uitputting van hulpbronnen tegen te gaan, is het gebruik van milieuvriendelijke materialen in onze producten alleen niet genoeg voor ons. We doen ons best om verantwoorde verpakkingsoplossingen te bieden: hergebruikt, gerecycled, herbruikbaar en op zijn minst recyclebaar. eKodoKi is aangesloten bij Landbell voor de LUCID verpakkings- wetgeving in Duitsland.
Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen