Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over het Verpakken van Producten en Bestellingen

Bij eKodoKi beschouwen we productverpakking en orderverpakking als integraal onderdeel van onze milieu-uitdagingen. We doen ons best om op verantwoorde wijze diverse verpakkingsoplossingen te bieden - hergebruikt, gerecycled, herbruikbaar en recyclebaar.

 

Inpakken van Tassen

In plaats van verpakt in een wegwerpverpakking, worden onze eKodoKi-tassen verpakt in herbruikbare stofzakken. Naast het beschermen van je tas tijdens het transport, kunnen deze stofzakken ook worden gebruikt als bescherming voor je eKodoKi-tas als je hem een ​​tijdje niet gebruikt, of als 'bag in bag' als je op reis bent, of gewoon als praktische zachte opslag in je tas of voor andere spulletjes op te bergen in je huis.

Bovendien, zodat u uw tas in perfecte staat ontvangt, slaan we deze niet alleen gevuld op maar leveren we hem ook gevuld. Om dit op de eKodoKi-manier te doen, gebruiken we 100% recyclebare papieren kussens die we zelf machinaal opblazen in ons magazijn. Zodra u uw nieuwe tas van de papieren kussens ontdoet, rekenen we erop, dat u deze papieren kussens op verantwoorde wijze weggooit.

 

Inpakken van Accessoires

Bij voorkeur hergebruiken we de verpakking die gebruikt wordt ter bescherming tijdens het transport tussen de productie en ons magazijn. We doen dit echter alleen als een dergelijke beschermende doos beschikbaar is en als deze in goede staat in ons magazijn aankomt.

Als alternatief verpakken we accessoires in nieuwe, maar herbruikbare, kartonnen 'verzenddozen'. Dergelijke dozen worden uitsluitend geassembleerd door te vouwen; er komt geen lijm of plakband bij kijken en de dozen die we leveren zijn omkeerbaar, zodat je ze gemakkelijk een tweede leven kunt geven.

Op beide soorten dozen beperken we de gedrukte informatie tot klein formaat stickers. Omdat u online bij ons koopt, is er geen noodzaak voor vierkleuren prints over de gehele doos of heel uitgebreide informatie. We beperken de informatie tot het absolute minimum: wat we nodig hebben om het product te identificeren en om er zeker van te zijn dat je gaat ontvangen wat je hebt besteld. Dit bespaart onnodige inkt.

 

Uw Bestelling Inpakken

Met de enorme opkomst van e-commerce stijgt de vraag naar kartonnen dozen en het opvullen daarvan. In zo'n context is een duurzame aanpak logischer dan ooit.

Ook worden er eenmalig gebruikte verpakkingsdozen gebruikt die nog in perfecte staat zijn voor een tweede leveringsronde; en er zijn nieuwe dozen die zijn overgebleven, zogenaamde restpartijen van andere bedrijven. Dit zijn de soorten om-dozen die we bij eKodoKi inkopen om je bestelling in te verzenden.

Per bestelling zoeken we in onze voorraad naar de kleinste meest compacte doos die bij uw bestelling past - om de hoeveelheid vervoersruimte per pakket zo veel mogelijk te minimaliseren. Om de leegte tussen uw product(en) en de verpakking op te vullen, gebruiken we recyclebaar kraftpapier.

En ten slotte gebruiken we recyclebare kraftpapier-tape om uw bestelling te verzegelen.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen