Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over Roestvrij Staal (RVS)

Waarom zijn roestvrijstalen producten milieuvriendelijk?

100% recyclebaar, produceert roestvrij staal geen giftige stoffen omdat het niet gecoat is met giftig materiaal. De hoeveelheid energie die nodig is om roestvrij staal te produceren, is drastisch afgenomen als gevolg van een verhoogde productie-efficiëntie.

Omdat tot 70% van het product afkomstig is van gerecyclede materialen, gebruikt roestvrij staal schroot als belangrijkste grondstof. Ook als het niet wordt gerecycled en op een stortplaats terechtkomt, heeft het gelukkig geen nadelig effect op de bodem of het grondwater, maar dat is niet wat we hopen noch prefereren.

Aangeduid als roestvrij omdat het niet zo gemakkelijk roest of corrodeert als gewoon staal, is roestvrij staal een duurzaam materiaal bij uitstek voor eKodoKi's drankcontainers en bestek.

Roestvrij staal is een legering van ijzer en koolstof, met een minimum van 10,5% chroom dat corrosieweerstand biedt. Het bevat ook silicium en mangaan; Nikkel en molybdeen kunnen worden toegevoegd om de vormbaarheid te verbeteren en de corrosieweerstand te verhogen.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen