Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over Kurkstof en Hanji Textiel

Waarom zijn Tassen van Kurkstof en Hanji Textiel Milieuvriendelijk?

Kurk en Hanji zijn respectievelijk geoogst van de schors van de kurkeiken en de papiermoerbeibomen. Het zijn hernieuwbare ingrediënten die worden gebruikt als basis voor het maken van twee milieuvriendelijke materialen voor de unieke KWORK-tassencollectie van eKodoKi: Kurkstof en Hanji textiel.

Kurkstof is gemaakt van dunne kurk vellen die zijn vastgemaakt aan een ondersteunende rug, wat resulteert in een zacht, glad en buigzaam oppervlak dat de natuurlijke gestructureerde schoonheid van onbewerkte kurk behoudt – de willekeur van het patroon; de monochromatische tinten – evenals de weerstand tegen vlekken.

Gemengd met katoenvezels en gecoat met siliconen, worden Koreaanse Hanji-papiervezels 'Haunji' (een merk van Hanwon Moolsan Corp.), een waterafstotend, flexibel milieuvriendelijk alternatief voor dierlijk leer en petrochemisch 'veganistisch leer'.

Bekleed in zo'n contrasterend maar harmonieus duo van materialen, onthuld elke KWORK tas een essentieel ontwerp, geschikt voor elke gelegenheid en dat tegelijk jouw milieuvriendelijke waardes duidelijk vertegenwoordigd en uitdraagt. Het belangrijkste materiaal in de collectie, kurk textiel geeft de tassen hun identiteit – terwijl Haunji het ondersteunt met allure. Beide materialen zijn uiterst licht zodat de tassen verrassend lichtgewicht zijn.

Om de milieuvriendelijkheid van de KWORK-collectie uit te breiden, hebben we 100% gerecycled nylon gebruikt voor de voering van de tassen, evenals duurzame en recyclebare metalen onderdelen zoals, gespen, ringen, haken etc.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen