Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over Keramiek

Waarom zijn keramische producten milieuvriendelijk?

Keramiek is niet alleen een van de oudste materialen die in de menselijke geschiedenis voor voedsel en dranken worden gebruikt, maar ook de meest duurzame. Herbruikbaar dagelijks tot in het oneindige, is het een perfecte oplossing tegen al het weggegooide en eenmalig gebruikte plastic en papieren producten.

Wanneer het LFGB-gecertificeerd is – herkenbaar aan het glas- en vork logo – kunt u er zeker van zijn dat het voldoet aan de huidige normen en dat het alle noodzakelijke tests heeft doorstaan om de veiligheid te garanderen voor het gebruik met etenswaar en dranken.

eKodoKi houdt van keramiek vanwege de kleine onregelmatigheden die inherent zijn aan het materiaal en het productieproces; of, met andere woorden, hoe zulke perfecte imperfecties het zijn unieke charme geven.

De plasticiteit van klei zorgt voor maximale creativiteit en flexibiliteit. Het past even goed bij het eenmalige kunstwerk als bij de sterk geautomatiseerde massaproductie. Het aardewerk van eKodoKi is typisch gemaakt in kleine producties, waarbij het gebruik van mallen wordt gecombineerd met handarbeid.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen