Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over Bamboe

Waarom zijn bamboeproducten milieuvriendelijk?

Bamboe is de snelst groeiende plant, waardoor het één van de meest perfecte hernieuwbare materialen is. Het is niet nodig om de natuur uit te putten, een goed beheerde plantage is duurzaam – en dit grootste soort grassoort regenereert zichzelf!

En dat is niet alles. Bamboe heeft minder water nodig om te groeien dan bomen; een voordeel in een wereld waarin water schaarser wordt. En daarbij produceert het ook nog 35% meer zuurstof; een geweldige eigenschap om het broeikaseffect te bestrijden.

Sterk en stabiel genoeg om steigers te maken, en geschikt om zelfs muziekinstrumenten te maken, is bamboe bij uitstek ook een materiaal voor het maken van dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals voor eKodoKi.

Bamboe is er in een verscheidenheid aan samenstellingen, zoals massief bamboe en bamboe bioplastic, beide zijn vertegenwoordigd in onze collectie. Weet je dat bioplastic van bamboe betere mechanische eigenschappen heeft dan gewoon plastic en bovendien een mooie textuur opleverd?

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen