Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over onze Partners voor het Vervaardigen van Tassen

eKodoki werkt samen met streng geselecteerde fabrikanten, gebaseerd op criteria met betrekking tot respect voor het milieu, dierenwelzijn en arbeidsomstandigheden, met andere woorden, bedrijven die geen zware chemicaliën gebruiken, goede arbeidsomstandigheden garanderen met eerlijke lonen, dieren geen kwaad doen en werken volgens betrouwbare certificering. Hoewel we niet alle vakjes bij elke fabrikant kunnen aanvinken, streven we naar continue verbetering.

 

RE-BELT Upcycled Veiligheidsgordels Collectie | Certificaten van Fabrikanten

          World Fair Trade Organization logo               

Gegarandeerd eerlijke handel | De World Fair Trade Organization (WFTO) is de wereldwijde gemeenschap en verificateur voor sociale ondernemingen. De maker van de RE-BELT-collectie is een sociale onderneming in Maleisië die zich richt op het oplossen van milieu en sociale vraagstukken.

• Geen dwangarbeid
• Eerlijk loon
• Veilige en hygiënische werkomgeving
• Geen kinderarbeid
• Anti discriminatie
• Geen buitensporige werktijden
• Schone en veilige huisvesting voor medewerkers

    CO Leadership Award logo

CO Leiderschap Award | Dezelfde productiepartner wordt ook bekroond met de CO (Common Objective) Leadership Award, die de ambitie en toewijding aan goede zakelijke praktijken viert die levens veranderen en milieu-uitdagingen oplossen.

Onze veiligheidsgordels zijn afkomstig van een lokale Maleisische fabrikant van veiligheidsgordels. Alle gekochte autogordels zijn afgekeurd vanwege verschillende factoren, zoals veiligheids- en kleurfouten, evenals fabrieksfouten. Hoewel ze in de auto-industrie als onbruikbaar worden beschouwd, zijn ze volledig nieuw en perfect geschikt voor het maken van tassen en worden ze zo gered van de vuilstort.

Made in Green by Oeko Tex logo

Gemaakt in groen door Oeko-Tex | De voering is gemaakt van gecertificeerd 'Made in Green by Oeko-Tex®' stof, geproduceerd in de lokale buurt van onze RE-BELT-collectie tassen fabrikant. Made in Green by Oeko-Tex® is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textiel die zijn geproduceerd in milieuvriendelijke faciliteiten, onder veilige en maatschappelijk verantwoorde werkomstandigheden. Het label stelt consumenten ook gerust dat het textielproduct is gemaakt van materialen die zijn getest op schadelijke stoffen.

 

KWORK Cork & Hanji-collectie | Certificaten van Fabrikanten

  PeTA Approved Vegan logo

Door PeTA goedgekeurd veganistisch | Onze kurk Textiel, geproduceerd in Zuid-Korea, is gecertificeerd PeTA Approved Vegan. Deze dierproefvrije certificering is bedoeld voor bedrijven die een betrouwbaarheidsverklaring hebben ondertekend waarin wordt bevestigd dat zij en hun leveranciers geen dierproeven uitvoeren, in opdracht geven of betalen voor dierlijke ingrediënten of afgewerkte dierlijke producten waar ook ter wereld en dat ze beloven dit in de toekomst niet te doen.

        KCL logo

KCL-gecertificeerd | Onze Kurk Textiel heeft objectieve gegevenscertificeringen van KCL (Korea Conformity Laboratories), die voldoen aan de hoogste normen bij testen in Korea.

       Kara logo

KARA | Op het gebied van dierenwelzijn werkt onze partner voor de productie van kurk textiel samen met voorvechters van dierenrechten Kara.

        FSC Certified Cork logo

FSC-gecertificeerd kurk | Kurk is een hernieuwbaar natuurlijk materiaal dat wordt geoogst uit de Portuguese kurkeikenbossen, Montado's genaamd, die allemaal FSC-gecertificeerd zijn. FSC-certificering (Forest Stewardship Council) stelt bedrijven en consumenten in staat om hout, papier en andere bos producten te kiezen die zijn gemaakt met materialen uit goed beheerde bossen en/of gerecyclede bronnen.

Het kurk textiel is onder druk verlijmd met een TPU film. TPU is een niet toxisch materiaal, het is een volledig inert materiaal en geeft geen VOS (vluchtige organische stoffen) af, en draagt ook niet bij aan de PH-verandering in bodem of water.

        Haunji logo

     Intertek logo

        ZHDC logo

Intertek gecertificeerde “Haunji” | Het andere hoofdmateriaal van onze KWORK-tassen is "Haunji" (een merk van Hanwon Moolsan Corp), een Koreaans milieuvriendelijk materiaal dat bestaat uit een leerachtig duurzaam oppervlak op basis van traditioneel Koreaans ambachtelijk papier genaamd 'hanji', een duurzaam hernieuwbaar materiaal gemaakt van de binnenbast van de moerbeiboom. "Haunji" = 'hanji' papierpulp (50%) + katoen pulp (50%) + coatingmateriaal op siliconen basis (op aqua-urethaan basis; niet toxische vluchtige lijm). Haunji is Intertek test gecertificeerd, er zijn geen giftige chemicaliën gevonden.

Met het besluit van de vereniging ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals) om de giftige productie van met kunststof gecoat synthetisch leer te verbieden, komt "Haunji" tegemoet aan de milieubehoeften van de kunstleer markt.        

      Mipan Regen logo

 Global Recycled Standard logo

Wereldwijde gerecyclede standaard | Het materiaal dat wordt gebruikt voor de voering van de KWORK-collectie is "MIPAN© regen™" gerecycled nylon, gemaakt van pre-consumer afval, en gericht op het verminderen van afval op stortplaatsen en het behoud van aardoliebronnen. Dit materiaal heeft de Global Recycle Standard (GRS)-certificering van Control Union behaald.

 

WOOLI Wolvilt Collectie | Certificaten van de Fabrikant

       RWS Responsible Wool Standard Certified logo dark blue

         Mulesing Free logo  

Mulesing vrije wol | Onze wol komt uit Nieuw Zeeland, waar het wegsnijden, of knippen van delen van de huid rond het achterste van een lam en gedeelte van de staart door de regering is verboden. Mulesing wordt gedaan om minder snel vliegen aan trekken omdat er geen urine en ontlasting aan de wol blijft hangen.

 RoHS Compliant logo

Azovrij gecertificeerd / RoHS-EU | Onze wolvilt is Azo vrij gecertificeerd, volgens de Europese richtlijn “Restriction of Hazardous Substances” (RoHS-EU). Dit betekent dat de fabriek geen zware metalen gebruikt in haar kleurstoffen; de fabriek filtert en recycled het water van de kleurstof cycli.

           Conformite Europeenne CE logo

CE gecertificeerd | De CE-markering geeft aan dat een product door de fabrikant is beoordeeld en in overeenstemming is bevonden met de EU-eisen voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Het is vereist voor producten die overal ter wereld worden vervaardigd en vervolgens in de EU op de markt "BV Testen Gecertificeerd" worden gebracht.

       Bureau Veritas logo 

BV Testen Gecertificeerd | Bureau Veritas (BV) is een wereldleider op het gebied van "Testing, Inspection and Certification" (TIC) en biedt hoogwaardige diensten om klanten te helpen de groeiende uitdagingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid aan te gaan.

     SGS logo

SGS gecertificeerd | SGS is een certificaat of rapport voor nalevings- of testdiensten uitgevoerd door SGS. Onze vilt fabricant is geslaagd voor de ISO9001-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen