Doorgaan naar artikel

Land

Taal

GRATIS VERZENDING | NL boven € 75 | BE & DE boven € 100 | FR boven €150 | Overige landen: klik hier voor voorwaarden

Over eKodoKi® Tassen

eKodoKi tassen zijn her-bedachte klassiekers die functionaliteit en stijl combineren, in de context van milieuvriendelijkheid door het gebruik van onconventionele maar expressieve materialen. Wij geloven dat onze tijd niet vraagt ​​om het bedenken van nieuwe archetypen, maar om een herinterpretatie van datgene dat de tand des tijds hebben doorstaan. Dat zijn typen tassen die zich al hebben bewezen als functioneel ​​- aktetassen, rugzakken, draagtassen, enz. – maar ook tassen die gemaakt zijn in productieprocessen die de mens, natuur, noch dierlijk leven schaden.

De behoefte aan een tas om multifunctioneel te zijn is toegenomen. eKodoKi-tassen zijn bedoeld om zowel voor het werk te worden gebruikt als voor in de vrije tijd ... en omgekeerd.

Tassen zijn de kern van ons aanbod; Deze collecties hebben we zelf persoonlijk ontworpen – in samenwerking met deskundige productiepartners die zijn geselecteerd op hun kennis en vakmanschap, de kwaliteit in hun materialen en hun bekwaamheid voor een iteratief proces en hun sparringpartner capaciteiten.

Bent u zich bewust van het gebruik van de natuurlijke bronnen van onze planeet? Will je Geen concessies doen aan stijl, bruikbaarheid, kwaliteit of prijs? En benieuwd waar een tas vandaan komt, waar hij van gemaakt is en hoe? eKodoKi tassen zijn dan een passende keus voor jou!

Onze eKodoKi tas collecties richten zich elk op een bepaald milieuvriendelijk materiaal en eKodoKi heeft momenteel drie collecties: RE-BELT, KWORK en WOOLI.

  • De RE-BELT tas collectie is gemaakt met upcycled, afgedankte autogordels, die ofwel buiten de specificaties vallen, ofwel restpartijen zijn die gered worden voordat ze op een stortplaats worden gedumpt.
  • De KWORK tas collectie is gemaakt van hernieuwbare materialen (gemaakt van bijna onuitputtelijke grondstoffen, waarvan de voorraad in een korte periode kan worden hersteld) die respectievelijk worden geoogst uit de schors van kurkeiken en papiermoerbeibomen: kurk en hanji.
  • De WOOLI tas collectie is gemaakt van 100% wol vilt, een niet geweven hernieuwbaar materiaal van zuiver scheerwol van schapen.

Ga bewust op weg in stijl met eKodoKi. Geef uitdrukking aan je identiteit door middel van eKodoKi's tassenontwerp, met een stijl en een materiaalkeuze die ontsproten is uit de slow fashion-beweging - maar toch eigentijds en fris. Laat de wereld zien dat u net zo goed bent afgestemd op de milieu-uitdagingen van vandaag als op de levensstijl van vandaag.

Sluiten (esc)

Pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijd verificatie

Door op Enter te klikken, bevestigt u dat u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen